Företag

VARFÖR FRISKVÅRD?

Att satsa på friskvård innebär att företaget får friskare medarbetare, ökad trivsel, bättre arbetsmiljö och högre kvalitet i verksamheten.

Genom relativt små förändringar kan man göra stora vinster.

Att investera i personalens hälsa är att investera i företagets framgång.

Friskvård innebär att underhålla och utveckla det friska hos människor, både kropp och själ

 

YOGA/KLASSISK MASSAGEYoga på stol 2-011

Varför inte erbjuda personalen Yoga eller regelbundna massagebehandlingar som en del i er friskvårds satsning?

MediYoga®

Yogapassen är utformade så att alla utifrån sina egna förutsättningar ska kunna utöva dem. Yogan gör vi på matta eller på stol i arbetskläder, du behöver inte byta om.

Vi gör enkla och mjuka, kropps- och andningsövningar och avslutar med en kort meditation .

Ett pass kan vara 30, 45 eller 60 minuter. Det kan vara en kurs under en termin eller till exempel några pass för att prova-på. För att få ett skönt avbrott på en konferens, eller som en aktivitet på en friskvårdsdag.

Gemenskapen stärks, samtidigt som hälsa och välbefinnande ökar. Energin, glädjen, drivkraften, koncentrationsförmågan och kreativiteten ökar. Stress, oro, värk och muskelspänningar minskar.

Klassisk Massage         

Är en fantastisk behandlingsform där man på ett effektivt sätt kan behandla och förebygga kroppsliga problem som är relaterade till muskulära spänningar.

Massagen ger en lugnande effekt på nervsystemet, stärker immunförsvaret, ökar halten av ”lugn- och ro-hormonet” Oxcytocin. Musklerna blir mer elastiska och smidiga och återhämtar sig snabbare. Ger också ökad rörlighet, sänker blodtrycket, ökar näringsupptaget och blodcirkulationen i musklerna.

Och inte minst, så är massage väldigt skönt och ger en stunds avkoppling.

En massagebehandling kan till exempel vara 30, 45 eller 60 minuter, på massagebänk eller sittandes på en stol. En gång i veckan, var 14:e dag eller kanske en gång i månaden, beroende på personalantal och andra förutsättningar. Det kan också erbjudas som en aktivitet på en friskvårdsdag.

 

Kanske är det dags att satsa på ett ”serviceavtal” som leder till en mer välmående personal!

Man skriver ofta serviceavtal på sina maskiner, bilar, kopiatorer och datorer, för alla vet att om produktionen stannar kostar det mycket pengar. Men personalen, som är en av våra viktigaste resurser och som det ofta har lagts stora resurser på att utbilda, saknar ofta sådana serviceavtal.

Hör av dig om du är intresserad av att veta mer eller är intresserad av en offert så kan vi träffas eller höras via telefon och diskutera vad som
passar bäst för just ditt företag.

Exempel på uppdragsgivare till Hitta Balansen:
Bromstensgården, Stockholm Spa & Hälsostudio, CGI (före detta Logica), Hälsa från mig, Telia Sonera, Kenzai, Curexgruppen, St Görans Sjukhus,
Flex Sports Club, Sergel Kredittjänster.