Om Helena Gröndahl

Helena yoga

Jag utbildade mig först till Biomedicinsk analytiker och arbetade i ungefär 10 år på olika laboratorier med forskning på bakterier och virus. Bland annat på Karolinska Institutet och Sveriges Lantbruksuniversitet.
Jag har även jobbat många år som produktspecialist/säljare av laboratorieprodukter till Läkemedelsindustrin, Universitet, Högskolor och Sjukhus.

Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa och friskvård och efterhand när jag insett hur viktigt det är att man faktiskt mår bra både fysiskt, mentalt och emotionellt bestämde jag mig för att följa mitt hjärta.
Utbildade mig på Axelsons Gymnastiska institut till Diplomerad Friskvårdskonsult och Certifierad massör.
Där inspirerades jag även att fördjupa mig inom Yogan och utbildade mig till Yogaterapeut/Yogalärare i MediYoga hos Göran Boll på Institutet för Medicinsk Yoga, IMY. Eftersom yogan blivit en så stor del av mitt liv och jag av egen erfarenhet verkligen upplever hur yoga och meditation påverkar kropp och sinne har jag nu även vidareutbildat mig till HoliYoga lärare enligt Ulrica Gulz.

Helena GröndahlÖvriga utbildningar/kurser:
Yoga mot utbrändhet och Yoga för barn och ungdom hos Elisabeth Engqvist på Yogabolaget.
Yogisk Chakraflödesmassage och Chakrabalansering samt Kroppens inre hälsa hos Praktik Gun Boll.
Är diplomerad Stavgångsinstruktör och diplomerad Gummibandsinstruktör.

Jag har ett brett nätverk och med min kunskap, livserfarenhet, livsglädje och engagemang vill jag inspirera dig till att HITTA BALANSEN.

Mitt favoritordspråk är: ”En humla kan egentligen inte flyga, men det vet den inte om så den flyger ändå”

Röster från klienter