Yogaresor

För tredje gången arrangerar jag tillsammans med Bodil Eriksson, yogaperpektiv.se en ”yoga- och må-bra-vecka” till Nerja. En pittoresk, mysig och traditionell by på Costa del Sol i Spanien.

På grund av Covid-19 pandemin blev resan som skulle ha varit hösten 2020 inställd och den är nu framflyttad till 18/9-25/9 2021. Det finns eventuellt några platser kvar så om du är intresserad av att följa med på den (eller kommande yogaresor) är du varmt välkommen att kontakta mig för att få mer information.

En yogaresa kan ge utveckling på många olika sätt-dagliga yogapass sätter igång alla flöden i både kropp, sinne och själ.  Sol och bad, ett lugnt dagstempo, nya vänner, nya intressanta miljöer och tid för återhämtning och vila. Allt detta sammantaget kan ge nya insikter och göra det lättare att prioritera i tillvaron när du kommer tillbaka till vardagen igen, med ny kraft och energi.

Vi bor i ett litet centralt beläget lägenhetshotell för oss själva, där vi delar lägenhet med en eller två personer. På morgonen samlas vi uppe på takterassen för ett mjukt yogapass i soluppgången därefter blir det gemensam frukost på hotellets innergård. Vi träffas åter sen eftermiddag för ytterligare ett yogapass innan man vill gå ut och äta middag (alternativt tillaga något enkelt själv i sin lägenhet). Det blir en härlig och varierande mix av HoliYoga, MedicinskYoga och KundaliniYoga under veckan, anpassad efter gruppens behov och erfarenhet. I övrigt är det under dagarna mycket egen tid där du väljer om du vill umgås med andra, vara själv, njuta av det ljumna havet och de härliga stränderna, jogga, promenera, besöka små butiker eller strosa runt i alla Nerjas mysiga gränder. Du kan också göra egna utflykter som hotellet gärna tipsar dig om och hjälper dig att boka.

Det som ingår i resan är Flyg t o r, transfer till/från hotellet, boende i delad lägenhet, frukost, ett par utflykter, någon gemensam avslutningsaktivitet. Och så förstås alla yogapass!

Maila din intresseanmälan till info@hittabalansen.se , för mer information om årets resa och om du har några frågor går det bra att kontakta mig via mail eller telefon.

Varmt välkommen till en oförglömlig yogaresa till Nerja!