Massagebehandlingar 

Kom ihåg att utnyttja ditt friskvårdsbidrag!

Klassisk massage


Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Flera vetenskapliga studier visar att massage och beröring påverkar vårt immunsystem så att vi står emot sjukdomar bättre. Massage minskar kroppens stresstillstånd, har en avslappnande och välbefinnande effekt, ökar blodcirkulationen i kroppen. Det ger också en lugnande effekt på nervsystemet och sänker blodtrycket. Vid massage frigörs bland annat ett av kroppens viktigaste ämnen, "lugn och ro-hormonet" Oxytocin.  Oxytocinet underlättar läkande och återhämtning, sänker blodtryck och minskar halten av stresshormoner. Det ökar också smärttoleransen och tillväxteffekten.Den sköna känslan för du på köpet.


Med behandlande massage stimuleras din muskulatur att återhämta sig snabbare, den får ökad rörlighet, blir mer elastisk. Massage rensar din kropp från slaggprodukter och aktiverar olika funktioner i kroppen som är bra både för din fysiska och mentala hälsa. För de som ofta lider av smärtor i nacke, skuldror, rygg och armar är en regelbunden massagebehandling ofta skillnaden mellan kreativitet och engagemang under arbetsdagen istället för en ständig trötthet och spänningar som ofta leder till huvudvärk och andra problem.

Yogisk Chakraflödesmassage


är en mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar dina energiflöden i kroppen. Massagen påverkar dig fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi så att du känner dig fysiskt och psykiskt stark. Den ger handlingskraft, lugn och balans. Den medför ökad kroppsmedvetenhet, fördjupad självkännedom och ett bättre immunförsvar. Den löser även spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiska och psykiska. Den ger ökad medvetenhet och självkännedom. Yogisk Chakraflödesmassage balanserar hela människan genom att den skapar ett flöde som startar en process som gör oss medvetna om begränsningar och mönster, sådant som hindrar oss och håller oss tillbaka. Massagen rekommenderas vid muskelvärk, trötta stumma ben, dålig cirkulation, huvudvärk, fysisk/psykisk trötthet, utbrändhet, orkeslöshet, stress, oro och sömnproblem. När du vill utvecklas, må bra och känna dig i balans.

Chakrabalasering


är en enkel och mycket kraftfull healingmetod som påverkar hela människan såväl fysiskt som mentalt och emotionellt. Den innebär en balansering av energiflödena i varje enskilt chakra men också i energiflödet mellan de olika chakrana. Behandlingen balanserar hela chakrasystemet, hela människan. Den startar en process som gör oss medvetna om våra egna begränsningar och låsningar. Den ökade medvetenheten gör att vi aktivt kan välja att arbeta med dem, bli fria och hela. Balanseringen löser spänningar och ger energi så att du känner dig fysiskt och psykiskt stark. Den ger dig lugn, balans och ökad självkännedom. Chakrabalanseringen rekommenderas vid alla former av obalans. När du är trött, spänd, stressad, har svårt att sova, har huvudvärk samt när du behöver extra energi. När du vill utvecklas, må bra och känna dig i balans.

Kombinationsbehandling med Tibetanska Klangskålar


Under den här behandlingen använder jag mig intuitivt av en kombination med yogisk chakraflödesmassage/chakrabalansering, mjuk läkande beröring, samt terapeutiska tibetanska skålar som ställs på eller runt omkring kroppen. Behandlingen har till syfte att släppa på spänningar, skapa djup avslappning och balans i kropp, sinne & själ.


unsplash