Yogaresor

Obs!

Det blir ingen yogaresa till Nerja hösten 2024, vi pausar och återkommer med en ny yogaresa 2025 ...Hösten 2023:
Yogaresa till Nerja, Spanien 23/9 - 30/9


Tillsammans med den svenska resespecialisten "BokaNerja" arrangerar jag och min fina vän och kollega Bodil Eriksson, "Yogaperspektiv.se" ännu en yoga- och må-bra-resa. För femte gången beger vi oss till underbara Nerja som är en liten pittoresk, mysig och traditionell by på Costa del Sol i Spanien.

Resan är för dig som yogar sedan tidigare och som söker en fördjupning inom yogan.

Anmäl ditt intresse via "knappen" nedan för mer information och resedetaljer om du är intresserad av att följa med.


Du bokar din plats senast den 31/3 på BokaNejas hemsida:

bokanerja.se/yoganerjahelenabodil 


En yogaresa kan ge utveckling på många olika sätt, dagliga yogapass sätter igång alla flöden i både kropp, sinne och själ. Sol och bad, ett lugnt dags tempo, nya vänner, nya intressanta miljöer och tid för återhämtning och vila. Allt detta sammantaget kan ge nya insikter och göra det lättare att prioritera i tillvaron när du kommer tillbaka till vardagen igen, med ny kraft och energi.


Vi bor i ett litet centralt beläget lägenhetshotell för oss själva, där vi delar lägenhet med en eller två personer. På morgonen samlas vi uppe på takterassen för ett mjukt yogapass i soluppgången, därefter blir det gemensam frukost  på hotellets innergård. Vi träffas åter senare på eftermiddagen i hotellets samlingslokal för ytterligare en yogastund tillsammans. Det blir en härlig och varierande mix av HoliYoga, Medicinsk Yoga och Kundaliniyoga under veckan, anpassad efter gruppens behov och erfarenhet. Alla passen innehåller även någon form av meditation.


I övrigt under dagarna är du fri att lägga upp innehållet efter dina egna önskemål. Umgås med andra, vara själv, njuta av det ljumma havet och de härliga stränderna, jogga, promenera, gå en vandringsled uppåt bergen, besöka små butiker eller strosa runt i Nerjas gränder. Du kan också göra egna utflykter som hotellet gärna tipsar dig om och hjälper dig att boka. Du väljer själv var du vill äta, antingen på någon av Nerjas alla mysiga restauranger, eller kanske vill du  köpa med något enkelt "hem" från affären för att äta i lugn och ro på hotellets innergård.


Ankomst kvällen blir det tapasmingel och vi brukar även göra någon gemensam avslutningsaktivitet. 


För mer information om årets resa och om du har några frågor går det bra att kontakta mig via mail, telefon eller skicka din intresseanmälan via "knappen" nedan. 


Varmt välkommen till en oförglömlig yogaresa till Nerja!

Helena & Bodil