Omdömen

Det finns mycket som är fantastiskt med medicinsk yoga, bland annat kombinationen av avspänning, de holistiska fysiska övningarna och meditation. Men framförallt är det att vem som helst kan utöva denna yoga efter sin egen förmåga och få stor behållning. Personligen är den en nyckel till att kunna njuta av meditation och dess totala avkoppling och vägledning.  Att jag känner mig pigg och stark är en bonus! Jag kan varmt rekommendera Personlig Yogaträning hos Helena, som guidar med kunskap och mycket värme. Tack!


/Lena M


Jag var hos Helena och masserade mitt onda lår två gånger innan Berlin maraton, hon tipsade mig även om övningar. Jag var jätteorolig att inte låret skulle hålla hela loppet och såg framför mig en lång rehab, men det gick prima. 1 fjuttig sekund från PB, hade ont överallt förutom i låret och känner ingenting nu heller. Tack så jätte mycket!


/Christina S

Din yoga är en fantastisk återhämtning från stress i vardagen. Jag kan komma från en intensiv arbetssituation, landa i avslappningen och efter en timmes yoga känner jag mig helt nöjd, lugn och harmonisk. En extra bonus är att jag fått bättre smidighet med stretchövningarna vi utför. Önskar att jag kunde komma in i rutinen att själv sätta på CD:n med yoga hemma. De gånger jag har gjort det får det gott resultat, men inte lika djup effekt som när du leder ett pass. Du leder yogaövningarna på ett mycket bra sätt. Hoppas att vi fortsätter tillsammans i höst också.


/Kerstin S, Telia Company


Jag måste nog säga att jag älskar yoga. Det är faktiskt beroendeframkallande och tänk så mycket ”konstiga” helt underbara bieffekter man får. En livs levande guidning går inte att jämföra med en inspelad guidning. Ja, säger bara – Helena Gröndahl – ja, tack!/Brigitte G, Telia Company